Verslag ontbijt Julianastraat zaterdag 28 september 2024

Zaterdag 28 september tijdens burendag, waren Bianca van Duinen en Lisette Nekeman namens de HVLL aanwezig bij het ontbijt in de Julianastraat en de Bernhardlaan te Berkel en Rodenrijs. In eerste instantie was dit ontbijt bedoeld voor de bewoners van deze straten maar er bleken veel omwonenden aanwezig te zijn vooral van complex De Linde.

Er was een tent opgezet vanwege de regen, het zag er uitnodigend uit, heerlijk buffet met croissants, kaneelbroodjes, gebak en allerlei drankjes. Dit werd verzorgd door J&K catering uit Bergschenhoek.

Aanwezig vanuit 3B Wonen waren mevr. H. Vliet Vlieland en dhr. M. Deerenberg. Ook wethouder Michiel Muis en complexbeheerder Hammadi El waren aanwezig.

Bianca en Lisette hebben met verschillende bewoners gesproken en zijn gezellig bij diverse tafels aangeschoven voor een praatje. Eén van de onderwerpen was de communicatie met 3B Wonen en over het algemeen waren de bewoners niet tevreden.

Tussen de terugkerende bewoners en nieuwe gezinnen is de verstandshouding nog niet optimaal, men moet duidelijk nog aan elkaar wennen.

Er was een prettige sfeer en 3B wonen nam alle opmerkingen serieus. Later heeft 3B Wonen en de wethouder nog enkele nieuwe woningen bekeken.

Alle nieuwe huurders hebben van de HVLL een paraplu ontvangen.

 

Bestuursleden HVLL “wijkgericht werken” Bianca van Duinen en Lisette Nekeman

 

Posted in: Nieuws.
Last Modified: oktober 7, 2024