Donderdag 19 maart 2020 om 20.00 uur is de verhuur gestart van de appartementen in de Goudjuffer en de Vuurjuffer in Berkel en Rodenrijs. De appartementen worden geadverteerd op Woonnet Rijnmond. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op www.woonnetrijnmond.nl

Prognose Oplevering
Eind 2020.

De Vuurjuffer
De Vuurjuffer heeft een ander ontwerp dan de Juffers die al staan aan de rand van de Rodenrijse Zoom. Het gebouw bestaat uit 7 woonlagen. De driekamerappartementen liggen aan een galerij. Op de begane grond zijn de bergingen gesitueerd en 1 begane grond appartement. De bovenliggende verdiepingen hebben elk 6 appartementen. In totaal komen er 37 appartementen in het woongebouw. Alle verdiepingen zijn bereikbaar per trap en via een ruime lift.

De Goudjuffer
De Goudjuffer is identiek aan de eerder gebouwde Juffers en bestaat uit 31 appartementen (drie- en vierkamerappartementen). Het gebouw heeft 8 woonlagen, met op iedere verdieping 4 woningen, met uitzondering van de begane grond. Daar bevinden zich 3 woningen, een ruime entree en de algemene fietsenberging. Alle verdiepingen zijn bereikbaar per trap en via een ruime lift.

Onderstaand vindt u de verhuur brochures, dubbelklikken om de brochure te openen

Goudjuffer verhuurbrochure

Vuurjuffer verhuurbrochure

Bron: 3B Wonen

 

 

 

 

 

 

Posted in: Nieuws.
Last Modified: maart 22, 2020