Beste Huurders van 3B Wonen.

Het is een vreemde en roerige tijd waar wij ons nu in bevinden.

Wij hebben onze leden in een persoonlijke brief uitgelegd, wat dit voor hen als lid van de Huurdersvereniging Lansingerland betekend. Ook kunnen wij ons voorstellen dat u als huurder tegen zaken aanloopt, die we niet konden bedenken voor de coronacrisis, bijvoorbeeld onvoldoende middelen om de huur te betalen.

Maatregelen
De overheid heeft verschillende maatregelen genomen om de economische gevolgen van de crisis zoveel mogelijk te beperken.
Als sociale corporatie, gaat 3B Wonen samen met u kijken naar uw persoonlijke situatie om een oplossing te zoeken. U kunt hiervoor contact opnemen met 3B Wonen tel (010) 519 14 91, ons advies wacht hier niet mee!

Net voor de uitbraak van het coronavirus hebben wij afspraken gemaakt met 3B Wonen over een gematigd huurbeleid. Tevens zijn er afspraken gemaakt betreffende huurbevriezing/huurverlaging.
Wij onderhandelen hierbij  namens de leden om een zo gunstig mogelijke huurverhoging te krijgen, hiervan profiteren ook de huurders die geen lid zijn. Weet hoe meer leden wij hebben des te sterker is onze positie bij de onderhandelingen met 3B Wonen.

De HVLL staat ook in deze tijd voor onze leden  klaar, wij  zijn te  bereiken:
per mail info@hvll.nl  of telefonisch 06 577 372 60.

Mocht u lid willen worden dan kunt u zich aanmelden via de website onder het kopje contact.

Bleiswijk 23 april 2020

Ger Jansen,
voorzitter Huurdersvereniging Lansingerland.

Posted in: Nieuws.
Last Modified: april 25, 2020