3B Wonen en Stichting ASB zijn gefuseerd per 1 januari 2023.

Dit is de uitkomst van het onderzoek dat in maart van 2022 startte binnen beide organisaties. De Stichting ASB werkte met een bestuur dat bestond uit vrijwilligers. De veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt in de huidige tijd om een uitgebreidere kennis en expertise. Het doel van de fusie was vooral gericht op het verminderen van de kwetsbaarheid van de organisatie, zodat de kwaliteit en de dienstverlening op langere termijn gewaarborgd blijft. De woningen en hun bewoners zijn met ingang van 1 januari 2023 overgedragen aan 3B Wonen.

Bestuur Stichting ASB:
We zijn blij dat we in 3B Wonen een partij hebben gevonden waarbij we onze woningen en haar bewoners in vertrouwen kunnen onderbrengen.”

Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder 3B Wonen:
Wij kijken er naar uit om de woningen over te nemen en de bewoners welkom te heten. Om de overgang voor de bewoners van de woningen van ASB voorspoedig te laten verlopen organiseren we in januari kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten stellen wij onze mensen voor aan onze nieuwe huurders.” 

Huurdersvereniging Lansingerland: 
Wij hebben na een gedegen onderzoek ingestemd met de fusie en hopen binnenkort kennis te maken met alle bewoners van ASB.

Aangepaste Bron: 3B Wonen

 

Posted in: Nieuws.
Last Modified: januari 10, 2023